It data matrix.jpg

KviK (kvalitet i kiropraktorpraksis) begyndte i forlængelse af OK21 arbejdet med at understøtte og kvalificere diagnosekodning i kiropraktorpraksis. KviK har derfor udarbejdet en ny vejledning i diagnosekodning, som skal understøtte ensartet og fagligt korrekt diagnosekodning. Vejledningen er kvalificeret af praksis.

I vejledningen kan du blive klogere på, hvornår du skal bruge en symptomkode eller en sygdomskode, og hvorfor det er vigtigt, at der diagnosekodes fagligt korrekt. I vejledningen kan du læse konkrete eksempler på, hvordan du diagnosekoder efter ICPC-2 klassifikationssystemet. 

Du kan finde vejledningen og hjælp til ICPC-2 diagnosekodning på Kiropraktorernes Videnscenters hjemmeside under fanen Kvalitet eller du kan trykke her. Er din klinik tilmeldt et ydernummer, vil du snart modtage vejledningen med posten. 

Som vi har fortalt om tidligere, kan du også møde KviK på de kommende roadshows, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til indholdet i vejledningen og tale mere om diagnosekodning.