glade børn, pixabay.jpg

Børn og unges trivsel og mentale sundhed

Trivsel hænger sammen med mental sundhed, og mental sundhed hænger sammen med krop og bevægelse, og derfor er det en god ide som kiropraktor at have viden om børn og unges trivsel og mentale sundhed.

Men hvordan hænger trivsel og mental sundhed egentlig sammen med krop og bevægelse? Hvad betyder den voksende trivselsudfordring for den kommende generations sundhed, og hvordan adresserer behandlere i sundhedssektoren bedst børn og unges trivsel?

Webinaret vil give svar på spørgsmålene og trække på eksempler fra corona-tidens mistrivselsproblematikker i forbindelse med nedlukninger. Eksemplerne vil have fokus på børnenes egne trivselsforventninger og forældrebekymringer.  

Webinaret er præsenteret levende af Karen Wistoft, Professor DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse - Pædagogisk Sociologi -Aarhus Universitet.

Praktisk info

Sted: Online. Du vil modtage et deltager-link inden kursets start.

Dato og tid: Onsdag 24. august klokken 19:30-21:00.

Tilmelding: På Kiropraktorernes Videnscenter eller tryk her.

Tilmeldingsfrist: 18. august.

Pris: 500 kr.

Systemisk efteruddannelse: 1,5 time.

Børn og unges mad, smag og måltidsfællesskaber

Fokus på mad og smagsfællesskaber er stigende.

I løbet af det sidste årti er børn og unges smagsoplevelser og måltidsfællesskaber kommet i centrum hos både børnefamilierne og de pædagogiske institutioner. Også sundhedsvæsenet har skærpet opmærksomheden på børn og unges mad, smag og måltidsfællesskaber.

Fødevarestyrelsens har også et øget fokus på de fysiske og sociale rammer for gode skolemåltider, og maden og måltiderne i børnehaverne indgår nu som pædagogiske aktiviteter.

På webinaret kan du høre mere om alt det, og hører om smagsdidaktisk forskning på området med særligt fokus på kiropraktorers muligheder for behandling og rådgivning ud fra denne nyeste viden.

Webinaret bliver også levende leveret af Karen Wistoft.

Praktisk info

Sted: Online. Du vil modtage et deltager-link inden kursets start.

Dato og tid: Tirsdag d. 20. september klokken 19:30-21:00.

Tilmelding: På Kiropraktorernes Videnscenter eller tryk her.

Tilmeldingsfrist: 14. september.

Pris: 500 kr.

Systemisk efteruddannelse: 1,5 time.