Mikael Busse 1.jpg

Mikael Busse, kiropraktor på Vestertorv i Kolding, underviser på Syddansk Universitet og praksiskonsulent i Region Syddanmark, modtog torsdag den 10. november på Dansk Kiropraktor Forenings årsmøde, der fandt sted på Faglig Kongres, kollegernes hyldest for sin store indsats for faget, da han blev kåret som Årets Kiropraktor.

- Hvis man skal gøre en dansker forlegen - så skal man rose dem! Det skal lige synke ind, at nogen har fundet mig værdig til en sådan hæder, men efter at have rystet overraskelsen, og den forlegenhed den megen ros affødte, af mig, så er jeg meget, meget stolt, beæret og nærmest rørt over det skulderklap jeg har fået med denne pris, siger Mikael Busse i forbindelse med overrækkelsen af prisen

Dansk Kiropraktor Forenings formand Michael Christensen udtalte i forbindelse med prisoverrækkelsen:

- Du har været en del af den toneangivende fokus på faglighed i Dansk Kiropraktor Forening i mange år. Og så har du defineret praksiskonsulentstillingen, som det alle regioner higer efter. Det er din fortjeneste. Tak for din enorme indsats.

Det er netop arbejdet som praksiskonsulent, der er en af grundene til, at Mikael Busse blev indstillet til prisen. I indstillingen står der bl.a. at:

”Mikael Busse indstilles til årets kiropraktor for gennem mange år at have ydet en stor og vigtig indsats som praksiskonsulent i Region Syd, hvor han altid har ydet en flot indsats for at få samarbejdet på tværs af faggrupper til at fungere til fordel for patienter med smerter i muskler og led. ”

Mikael Busse (46 år), er uddannet kiropraktor cand.manu. fra Syddansk Universitet i 2004.