Årsmøde 2022 - 272.jpg

Sekretariatet og KVC siger tak for en fantastisk Faglig Kongres, som blev fyldt med ikke mindre end 744 deltagere, kun 1 deltager mindre end rekordåret 2021.

Dagene var pakket med gode og spændende oplæg, hyggelige snakke og ikke mindst en rigtig god fest.

Årsmøde 2022 - 55.jpg
Formand for Dansk Kiropraktor Forening, Michael Christen åbnede ballet, da han holdt sin åbningstale.

Dansk Kiropraktor Forenings årsmøde var præget af god stemning, gode taler og stor anderkendelse i form af stående klapsalver til modtagerne af både Årets Kiropraktor og Specialeprisen. Og så blev de nye kiropraktorer budt velkommen med en flot ceremoni.

Årsmøde 2022 - 266.jpg
Der var ikke mange siddepladser tilbage, da Dansk Kiropraktor Forening holdt årsmøde.
Årsmøde 2022 - 112.jpg
Mikael Busse hædres som Årets Kiropraktor.
Årsmøde 2022 - 166.jpg
Om aftenen blev der også tid til snak med kollegaer og venner, da der blev afholdt velkomstreception om fredagen i H. C. Andersens Hus.

På Dansk Kiropraktor Forenings stand fik sekretariatet også mulighed for at hilse på og uddele de nye flotte pjecer, flowcharts og kalendere, som du for resten kan bestille endnu flere af til din klinik. Læs vores nyhed om det her.

Tak for i år.