_MG_7479.JPG

I år hyldes Årets Kiropraktor og Kiropraktorprisen på Faglig Kongres, der i år finder sted den 10. 12 november i Odense.

Årets Kiropraktor

En pris der blev stiftet i 2012 og uddeles til en kiropraktor, der har ydet en særlig indsats inden for det kiropraktiske fagområde. Alle DKF's medlemmer kan indstille kandidater til prisen, som der efterfølgende afholdes afstemning om, hvis der er indstillet flere kandidater. 

I 2021 modtog Mikkel Brunsgaard Konner titlen 'Årets Kiropraktor' for sin vedvarende insisteren på, og store indsats for, at udbygge og cementere kiropraktorens indplacering i sekundærsektoren. Det kan du læse mere om her.

Du har mulighed for at indstille kollegaer til titlen indtil 14. oktober. Prisen vil blive uddelt på Faglig Kongres 10. november i Odense. Skriv til dkf@danskkiropraktorforening.dk hvem, du vil indstille og hvorfor vedkommende fortjener prisen for Årets Kiropraktor. Hvis der er flere nominerede, vil du få mulighed for at stemme på de nominerede i en senere afstemning.

Kiropraktorprisen 

Prisen er Dansk Kiropraktor Forenings hæderspris til en person eller institution mv., der har gjort en særlig indsats enten inden for forskning på det biomekaniske område eller ved at sætte fokus på at skabe ny viden om det kiropraktiske virksomhedsområde. Prisen uddeles ikke nødvendigvis hvert år, og DKF’s bestyrelse beslutter, hvem den skal uddeles til. Det er både personer eller organisationer, som kan indstilles til prisen og være den eller de fortjente vindere af æren og 50.000 kr. 

Seneste uddeling var i 2021, da Kiropraktorprisen blev uddelt til direktør for Kiropraktorernes Videnscenter, Henrik Wulff Christensen for "[sit] enorme arbejde for [kiropraktorfaget]. Som forsker, kiropraktor, idemand og ikke mindst, som direktør for Kiropraktorernes Videnscenter," som tidligere formand for DKF Lone Kousgaard Jørgensen indledte sin takketalen til Henrik med. Det kan du læse mere om her.

Du har mulighed for at indstille kollegaer og organisationer til titlen indtil 3. oktober. Prisen vil blive uddelt på Faglig Kongres 10. november i Odense. Skriv til dkf@danskkiropraktorforening.dk hvem, du vil indstille og hvorfor vedkommende fortjener prisen for Årets kiropraktor. 

Specialeprisen

Specialeprisen uddeles hvert år i samarbejde med Syddansk Universitet til det bedste speciale indleveret på Klinisk Biomekanik i det pågældende studieår, og vinderen får en præmie på 5.000 kr. Til denne pris har du ikke mulighed for at stemme. I 2021 var det Clara Emilie Westermann og Ann Fredsted Aalling, som modtog prisen for bedste speciale og hver en check på 5.000. Det kan du læse mere om her.

Du kan også læse om tidligere vindere og prismodtagere her.