Medindflydelse diskussion.jpg

Desværre har kun omkring 35% af de overenskomsttilmeldte klinikker udfyldt omkostnings- og indtjeningsundersøgelsen. Denne er obligatorisk, så vi forlænger fristen med ti dage. Så sæt dig i en blød lænestol med en god kop kaffe og udfyld skemaerne, så vi kan slå sidste års svarprocent på 75%.

Undersøgelse om omkostning og indtjening

Alle klinikker med overenskomst har modtaget en mail fra revisionsfirmaet KRESTON CM, der omhandler spørgsmål til indtjening og omkostninger samt efterspørgsel af godkendt regnskab. I overenskomst om kiropraktik er aftalt, at alle overenskomsttilmeldte klinikker er forpligtet til at deltage i denne undersøgelse. Den laves for regnskabsåret 2022.

Udførsel af undersøgelsen

I mailen til klinikken står det også beskrevet, hvordan spørgeskemaet besvares.

Undersøgelsen bliver gennemført anonymt, og DKF får ikke kendskab til de enkelte klinikkers økonomiske forhold. Resultatet af undersøgelsen forventes at foreligge i løbet af oktober 2023.

Undersøgelsens design

Undersøgelsen for 2022 er udformet efter samme model som tidligere indtjenings- og omkostningsundersøgelser, hvilket giver mulighed for at sammenligne med resultaterne fra undersøgelserne i henholdsvis 2003, 2007, 2011, 2015 samt 2018. Læs mere om undersøgelsen og se resultaterne fra sidste undersøgelse her.