20230524_110452.jpg

Aftale om nyt medlemssystem underskrevet

Det nuværende medlemssystem har for længst overskredet ’bedst før’ og efter en grundig udvælgelsesproces kom der onsdag d. 24. underskrifter på kontrakten om levering af EG Danmarks medlems- og økonomisystem. Inden sommerferien skal der foretages udtræk og konvertering af data, så det hele kan være klar til drift samtidig med starten på næste regnskabsperiode 1. oktober 2023.

 

Ingen mærkbar ændring for dig

Hvis alt går godt, er det sådan set ikke noget du kommer til at mærke, da det er de interne processer får et serviceeftersyn og systemopdatereingen muliggør flere automatiserede arbejdsgange. Teknisk kommer driften ’ud i skyen’ så den nuværende server også kan udfases. 

 

Det nye medlemssystem er til gengæld en anledning til at minde DKF's medlemmer om, at vores systemer ikke bliver opdateret via CPR-registret. Derfor er det vigtigt, hvis du har ændringer i dine kontaktoplysninger (ex. er flyttet, skiftet navn ol.) eller, hvis du har ændret status (ex. gået fra at være studerende til menig medlem, er på barsel, skiftet arbejdsplads el.), at du sender os den nye information. Informationen sendes til dkf@danskkiropraktorforening.dk