20230104_194344 (002).jpg

Ca. halvdelen af årgangen der blev færdiguddannet i januar mangler stadig en turnusplads. Til juni kommer endnu en årgang ud, og derfor opfordrer bestyrelsen nu til, at alle klinikejere og ansatte, der har røntgen og i øvrigt lever op til retningslinjerne for at blive tutor, melder sig på banen og hjælper de nye kiropraktorer videre i karrieren.

Går du derfor og mangler en turnusassistent? Eller er du interesseret i at få en turnusassistent? Så tilmeld din klinik til turnuscafe onsdag d. 12. april.

FNKS og DKF inviterer til turnuscafe d. 12. april kl. 18.30-21.00 på Syddansk Universitet. 

Her får kandidatstuderende mulighed for at høre mere om turnusuddannelsen og derudover møde klinikker, der enten søger en turnusassistent eller kunne være interesseret i det.

Du kan tilmelde din klinik hos konsulent Louise Larsen på mail ll@danskkiropraktorforening.dk. Skriv gerne hvor mange i deltager til turnuscafe fra klinikken.

Er du i tvivl om du kan blive tutor?

Læs mere om at være tutor her,  eller kontakt konsulent Louise Larsen på overstående mail. 

Ønsker du at tilmelde dig turnuscafe som studerende? Du kan tilmelde dig turnuscafe igennem FNKS her. Er du medlem af DKF, men ikke FNKS, så kan du tilmelde dig til turnuscafe via. Mail til ll@danskkiropraktorforening.dk