_H4A0737.JPG

Onsdag den 29. marts mødtes DKF’s bestyrelse til årets andet ordinære bestyrelsesmødet. Mødet var denne gang henlagt til Århus pga Danske Regioners generalforsamling og møde i praksisnetværket.

På dagordnen var blandt andet turnus, status på overenskomst samt tilbagemeldingen fra formandens seneste besøg på Christiansborg.

Hvad angår turnus er det en udfordring, der har bestyrelsens fulde opmærksomhed. I den forbindelse vil bestyrelsen kraftigt opfordre til, at de klinikejere, der har røntgen og i øvrigt lever op til retningslinjerne for at blive tutor, melder sig på banen og hjælper til med at give de nyuddannede kiropraktorer en god start på karrieren.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om at være tutor kan du læse mere her: https://www.danskkiropraktorforening.dk/klinik/turnus/ eller kontakte konsulent Louise Larsen på ll@danskkiropraktorforening.dk

Politik
DKF’s formand Michael Christensen har i 2023 besøgt en række politiske partiers sundhedsordførere – og flere møder er allerede nu i kalenderen. Foreløbig har vi besøgt Peder Hvelplund (EL), Louise Brown (LA) og Jens Henrik Thulesen Dahl (DD).

På Christiansborg bemærker vi, at der er lydhørhed overfor DKF’s indspark til hvordan vi kiropraktorerne kan hjælpe et presset sundhedsvæsen og derudover er der også forståelse for kiropraktorernes faglighed. Ikke mindst rapporten om Sygdomsbyrden giver anledning til gode drøftelser.

Der arbejdes løbende på at få flere aftaler med Folketingets øvrige partier.