Fejer5.jpg

AkademikerPension har startet en sundhedsordning, som bl.a. indeholder et tilbud om kiropraktisk behandling og andre sundhedsydelser for et lille, fast månedligt beløb som betales via pensionsordningen.

Ordningen er blevet til sammen med forsikringsselskabet Tryg og er netop gået i luften. Sundhedsordningen har til formål at sikrer de medlemmer, der indbetaler til pension, adgang til bl.a. kiropraktisk behandling.

Ordningen bliver en del af overenskomsten med garanti for en høj faglighed og sikrede arbejdsforhold til behandlerne. Og samtidig støtter den op om det offentlige behandlingssystem.

Om sundhedsordningen fortæller administrerende direktør i AkademikerPension, Jens Munch Holst: ”Vi ønsker, at vores medlemmer lever lange og sunde liv, og vi er stolte over at tilbyde denne forebyggende sundhedsordning, så vores medlemmer har hjælp, rådgivning og behandling lige ved hånden.”

Udover kiropraktisk behandling indeholder ordningen også adgang til bl.a. online lægehjælp, fysioterapi, ergoterapi og diagnosticering samt psykologhjælp og misbrugerrådgivning-/ behandling.

Læs mere om det her.