G29A0043.jpg

Lisbeth Hartvigsen, kiropraktor hos kiropraktorerne Hartvigsen og Hein, på Vestergade i Odense og rygkonsulent i Region Syddanmark modtog lørdag den 11. november på Dansk Kiropraktor Forenings generalforsamling, kollegernes hyldest for sin store indsats for faget, da hun blev kåret som Årets Kiropraktor.

- Jeg elsker at have et arbejde, hvor jeg både skal være dygtig med mit hoved og mine hænder. Jeg synes, at kiropraktorerne har rigtig meget at tilbyde  borgere med smerter i muskler og led,  siger Lisbeth Hartvigsen i forbindelse med overrækkelsen.

Lisbeth Hartvigsen har gennem årene ydet en kæmpe indsats for faget – og det er blevet bemærket.

- Det er ikke mindst arbejdet som Rygkonsulent i Regions Syddanmark, hvor Lisbeth Hartvigsen har haft fokus på patienter med rygsmerter, kvalitetsudvikling i praksissektoren og samarbejde mellem praktiserende kiropraktorer, praktiserende læger, fysioterapeuter og sygehuse. Det har været imponerende at følge, siger Michael Christensen, Formand for Dansk Kiropraktor Forening

Det er netop Lisbeth Hartvigsens betydelige bidrag til rygsundheden og vores fag, der er grunden til, at Lisbeth Hartvigsen blev indstillet til prisen. I indstillingen står der bl.a. at:

”Lisbeth har en unik kiropraktorprofil, hvor hun ud over mange års klinisk arbejde og engagement, har opnået en ph.d.-grad og dermed også en forskeruddannelse. Lisbeth har via sin profil formået at bygge bro mellem forskning, formidling og klinisk praksis. ”