Design uden navn (8).png

Modernisering: Nye ydelser, faglige anbefalinger og patientfoldere

Nye ydelser og faglige anbefalinger træder i kraft i det nye år. DKF har sammen med Kiropraktorernes Videnscenter udarbejdet patientfoldere, der kan bestilles til klinikken.

Danske Regioner og DKF har i fællesskab arbejdet på at modernisere overenskomstens ydelseskatalog, så det afspejler fagets udvikling, nyeste evidens og nationale kliniske retningslinjer. Arbejdet har resulteret i, at udredning af patienter med spændingshovedpine og brystsmerter er blevet struktureret. Hertil kommer der i begyndelsen af 2024 nye ydelser for træningsforløb for hofte/knæ, træningsforløb for ryg, udvidet patientuddannelse samt telefon og videokonsultation.

DKF har sammen med Kiropraktorernes Videnscenter arbejdet hårdt på at sammensætte patientfoldere, der ikke kun giver indsigt i forløbene, men også hjælper patienten med at forstå og håndtere smerter i hverdagen. Se de nye foldere her.

Hvis du ønsker at modtage de nye patientfoldere til klinikken, kan du enten besøge vores stand på Fagligt Årsmøde eller skrive til dkf@danskkiropraktorforening.dk. Vi ser frem til at hilse på dig på vores stand og besvare dine spørgsmål.

DKF og Kiropraktorens Videnscenter turnerer med information om nye ydelser og undervisning i spændingshovedpine og brystsmerter. Tilmeld dig roadshow nær dig.

Køge: tirsdag den 21. november kl. 17.30-21.00

Middelfart: torsdag den 23. november kl. 17.30-21.00

Aarhus: tirsdag den 28. november kl. 17.30-21.00

Læs program og tilmeld dig her.

DKF er også synlig på lægedage i uge 47, hvor vi vil informere landets praktiserende læger om de nye (og gamle) forløb i kiropraktorpraksis.