Hvad skal du se til Fagligt Årsmøde 2023.jpg

Over 350 deltager til Fagligt Årsmøde d. 9.-11. november. Kender du én, som ikke er blevet overtalt endnu? Her er (nogle af) de bedste grunde til at tage til Fagligt Årsmøde, du kan overtale din kiropraktor-ven med:

Oplæg, workshops og paneldebatter:

Få fagligt indhold om alt fra børn og smerter til diversitet, lighed og inklusion, og få muligheden for at stille nysgerrigheden, for at blive klogere og for at blære dig til din familie om hvor meget du nu ved og akutte situationer i kiropraktorpraksis, offload taping og forhandling i praksis. Læs mere om programmet på Kiropraktorernes Videnscenters hjemmeside.

DKF's årsmøde og generalforsamling

Lørdag byder på hæder og fejring af flere medlemmer: bl.a.  ved Specialprisen, Årets kiropraktor, løfteaflæggelse for de nyuddannede kiropraktorer og et par overraskelser! Til generalforsamlingen efter frokost får du lov at komme med ind i maskinrummet og blive klog på året der gik hos Dansk Kiropraktor Forening og visioner for fremtiden. Læs mere om generalforsamlingen her.

De sociale arrangementer

Er du fan af god mad, mingling og nye oplevelser? Så kan du også tage til de sociale arrangementer, som du kan læse om her. Der er både velkomstreception torsdag og Rundtur og middag på Nyborg Destilleri om fredagen.

FESTEN

Behøver du egentlig mere overtalelse? Festen afholdes om lørdagen fra 18.30 efter Dansk Kiropraktor Forenings generalforsamling, og der er altid fuld knald på god stemning, dans og musik. I år er det Hit Orchestra, du kan opleve.

Er du i tvivl om det praktiske? Her kan du få en oversigt over svar på de små praktiske spørgsmål.