baggrund grøn.PNG

Generalforsamlingen er DKF’s højeste myndighed og alle medlemmer opfordres til at deltage – og alle medlemmer har naturligvis gratis adgang. 

Forplejning under generalforsamlingen er ikke gratis. Den koster 300 kr. pr. person og indeholder frokost, kaffe, kage og vand undervejs samt let morgenmad ved ankomst. Det er ikke nødvendigt at bestille forplejning for at deltage i generalforsamlingen. 

DKF er fredag aften blevet bekendt med at der har været en teknisk fejl i forbindelse med tilmelding til Generalforsamlingen lørdag den 11. november. 

Fejlen har betydet, at prisen for forplejning under generalforsamlingen røg op på 500 kr. i stedet for 300 kr. pr. person. Fejlen skyldtes, at da ’early bird’-rabatten udløb for et par uger siden, blev ikke bare kongresgebyret 200 kr. dyrere – men også forplejningen under generalforsamlingen. Det beklager vi.

Alle der har betalt en for høj pris for deres forplejning kontaktes på mail af KVC i løbet af kort tid. Hører du ikke fra KVC eller har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til fk@kiroviden.dk

Har du ikke tilmeldt dig kan du gøre det her

Læs mere om generalforsamlingen her