lommeregner, regnskab.jpg

Kun omkring 55% af de overenskomsttilmeldte klinikker har i skrivende stund udfyldt omkostnings- og indtjeningsundersøgelsen. Deltagelse i undersøgelsen er et krav i overenskomsten og altså ikke frivilligt.

Undersøgelsesresultaterne er vigtige elementer i forhandlingerne med Danske Regioner. For at sikre, at tallene er så retvisende som muligt, har vi forlænger fristen med yderligere ti dage. 

Det tager ikke lang tid at udfylde skemaet. Det drejer sig om nogle få spørgsmål og så indsendelse af regnskabet. Det hele fremgår af den mail, du har fået af revisionsfirmaet Kreston.

Undersøgelse om omkostning og indtjening

Alle klinikker med overenskomst har modtaget en mail fra revisionsfirmaet KRESTON CM, der omhandler spørgsmål til indtjening og omkostninger samt efterspørgsel af godkendt regnskab. Den laves for regnskabsåret 2022.

Udførsel af undersøgelsen

I mailen til klinikken står det også beskrevet, hvordan spørgeskemaet besvares.

Undersøgelsen bliver gennemført anonymt, og DKF får ikke kendskab til de enkelte klinikkers økonomiske forhold. Resultatet af undersøgelsen forventes at foreligge i løbet af oktober 2023.

Undersøgelsens design

Undersøgelsen for 2022 er udformet efter samme model som tidligere indtjenings- og omkostningsundersøgelser, hvilket giver mulighed for at sammenligne med resultaterne fra undersøgelserne i henholdsvis 2003, 2007, 2011, 2015 samt 2018. Læs mere om undersøgelsen og se resultaterne fra sidste undersøgelse her.