resultat.jpg

KiroFakta er den vanlige undersøgelse af forholdene for kiropraktorer i Danmark, som siden 2012 er blevet gennemført hvert andet år. Vi håber, at mange kiropraktorer vil besvare undersøgelsen, og bruge få minutter ekstra på at besvare spørgsmål vedrørende PoKK. Jo flere der udfylder skemaet, desto mere retvisende er undersøgelsens resultater. Du modtager spørgeskemaet via mail.

PoKK var en national spørgeskemaundersøgelse af patientoplevet kvalitet, der blev gennemført i kiropraktorklinikker med overenskomst i januar 2023. Alle patienter blev spurgt ind til deres oplevelse af kvalitet i forbindelse med deres besøg hos kiropraktoren. Resultaterne af undersøgelsen blev udgivet i en national rapport, og klinikspecifikke rapporter hvor deltagende klinikker kunne se egne patienters besvarelser sammenlignet med nationalt niveau.

Et år efter at undersøgelsens resultater blev offentliggjort, følger KviK nu op for at se, om patienternes svar har medført nogen ændringer ude i klinikkerne. Du bliver som kiropraktor bedt om at besvare få spørgsmål, der handler om din deltagelse i undersøgelsen, dit kendskab til resultaterne og om patienternes besvarelser har resulteret i nogle ændringer i praksis. Du får mulighed for at give et vigtigt indblik i, om undersøgelsens resultater er nået ud til kiropraktorerne, hvilket er væsentligt i forhold til planlægning af nye initiativer.

Vil du vide mere om PoKK undersøgelsen? Så kan du læse mere på Kiropraktorernes Videnscenters hjemmeside HER