180383610.jpg

DKF har to standardansættelsesaftaler og tilhørende vejledninger for kiropraktorers ansættelse hos en privatpraktiserende kiropraktor.

1. For kiropraktorer 

Gældende fra 1. APRIL 2024
Standardansættelsesaftale for kiropraktorers ansættelse hos en privatpraktiserende kiropraktor - APRIL 2024

Vejledning til udfyldelse af aftale for privatpraktiserende

2. For kiropraktorer i turnus

Gældende fra 1. APRIL 2024

Standardansættelsesaftale for turnuskandidaters ansættelse hos en privatpraktiserende kiropraktor - APRIL 2024

Vejledning til udfyldelse af aftale for turnuskandidater


Hvad går aftalerne ud på?
Aftalerne regulerer ansættelsesforholdet mellem den ansatte kiropraktor og den pågældende klinikejer, og opfylder de minimumsvilkår, der skal til for, at DKF kan tiltræde ansættelsesforholdet.

Ved at anvende standardansættelsesaftalerne har DKF bedre mulighed for at vejlede parterne i ansættelsesforholdet, særligt hvis der skulle opstå tvister parterne imellem.

Husk, som arbejdsgiver har du et ansvar for bl.a. at tjekke op på sundhedspersonens autorisation, men også for andre ting, når du ansætter en autoriseret sundhedsperson.
Læs mere hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Sådan bliver en aftale tiltrådt af DKF

  1. Første skridt er, at aftalen udfyldes og underskrives af begge parter.
  2. Principalen sørger for, at den bliver sendt til DKF via formularen her på siden (scroll ned).
  3. DKF læser aftalen og tager kontakt til jer, hvis noget er uklart.
  4. Hvis alt er ok, tiltræder DKF kontrakten med en underskrift, hvorefter den sendes retur til den mailadresse, der er skrevet ind i formularen.
  5. Vi bestræber os på at sende den underskrevne kontrakt retur eller kontakte jer inden for en uge. Men ved sygdom eller ferie – særligt i juli måned og omkring nytår - kan der gå længere tid.

Opload kontrakt sikkert til DKF

Opload genererer en notifikation til DKF's hovedmail. Ved at oploade en kontrakt giver du samtidigt tilladelse til, at DKF gemmer og bearbejder de oplyste data. Du kan kun oploade en fil ad gangen.
Tilføj evt. kommentar. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for en uge, men ved sygdom eller ferie kan der gå længere tid.