Forsiden illu til hjemmesiden.png

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Kiropraktorerne har holdt deres første online årsmøde. Traditionerne blev fulgt på nye måder – og nyt blev prøvet af.
Mere end hvert fjerde medlem deltog på en lørdag eftermiddag midt i november.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

Vinter 2020 - udkommer 11. december
INDHOLD

Side 2: Formandens leder: Vigtig aftale med mange perspektiver
Side 3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst
Side 7: Nyheder fra DKF
Side 10: Årsmøde 2020: Mere end hver fjerde deltog
Side 16: Specialeprisen: Nyt spørgeskema undersøger konsekvenserne af rygsmerter hos børn
Side 20: Tredjeplads i muskel- og ledsmerter
Side 22: NIKKB er blevet til Kiropraktorernes Videnscenter
Side 24: Socialkiropraktik: "Så snart man mistænker, det er arbejdsbetinget, kan man ligeså godt henvise"
Side 28: Kæmpe Indsats bag Chiho-kohorten
Side 30: DKF Rådgiver: Stop Seksuelle krænkelser
Side 32: Forskning Kommenteret: Manipulation af ryggen og rehabiliterende træning i tillæg til hjemmetræning hos seniorer
Side 38: Markedsføring som sundhedsperson: Markedsføring målrettet børn og unge
Side 36: Seje Seniorer: Alt vel på sidelinjen
Side 40: Ny forskning på Kiroviden.dk
Side 41: Nyt fra Kiropraktorernes Videnscenter
Side 42: Når 'viden om' ikke er nok
Side 44: Nyt fra selskabet
Side 45: Etik og patientsikkerhed: Dislokation af hofte under sidelejebehandling
Side 48: Bliver ph.d.-uddannelser til forskningskarriereforløb?
Side 50: #Biomekker "Man opdager alt det man har glemt i løbet af de sidste fire år"
Side 49: Uddelinger fra Kiropraktorfonden
Side 50: Hvad sker i din kreds og region?

Næste nummer udkommer medio marts 2021 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Kiropraktorernes Videnscenter leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, og var i 2015 gennem en mindre relancering. Magasinet fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i foreningens digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier. I 2020 fik KIROPRAKTOREN en udseendemæssig makeover og oprydning i visuelle elementer.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Mette Kronborg (senior client manager)
(+45) 40 42 55 91mette.k@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk