KIro bladet på gulv 2.jpg

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Både rød og blå blok vil ændre sundhedsvæsenet. Husker de muskel-ledpatienterne? Læs et bud i årets første nummer Du kan også læse om, at det stadigt er gode råd og anbefalinger fra familie, venner og ikke mindst andre fagprofessionelle, som er den udløsende faktor, der får borgere til at vælge kiropraktor. Om hvordan det er at have tilsyn, hvordan det er at være kiropraktor for landsholdet i TeamGym og hvad skandinaviske kiropraktorer mener, der skal til for at de kan forebygge sygefravær endnu mere aktivt.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden:

Side 2: Kort Nyt
Side 3: Formandens leder: Vigtigt at vi orienterer os efter aktuelle politiske signaler
Side 4: Spot: Udspil husker muskler og led
Side 6: Aktuelt: Cochrane: Manipulation lige så effektivt som træning
Side 10: Den personlige anbefaling virker bedst - især lægens
Side 12: Den digitale udfordring

Side 14: Nyt om Viden
Side 16: ChiCo er helt enestående
Side 18: Cirka hver anden uge er en pakke relevant
Side 20: Medlemstur Sydafrika: Ustabilt, udfordret, smukt og fantastisk
Side 24: Tilsyn i Valby: "Det er jo fedt, de vurderer, man har en høj standard"
Side 28: "Det er det hele værd, når gymnasterne står med kæmpe smil og medaljer om halsen"
Side 31: Ny forskning på NIKKB.dk
Side 32: Forskning kommenteret: Kiropraktorer kan forebygge sygefravær
Side 33: DKF har fået ny jurist og ny konsulent
Side 33: Citatet: "Sundhedsfremmende musik repræsenterer et stort uudnyttet felt i det danske sundhedsvæsen"
Side 34: Dimisionstale i uddrag: "Skulle der sidde en enkelt kiropraktor i rummet og tænke: 'Han bliver klogere', så vil jeg sige: 'Det håber jeg'
Side 36: Den selskabelige Side: Hovedpinevejledningen er i mål - mange har bidraget
Side 38: Faglig Kongres Flash Back #detkanblivemig
Side 40: DKF Rådgiver "Der er forskel på klage og erstatning"
Side 42: Perspektivet: Dansk Selskab for Muskuloskeletal Medicin fylder 50 år
Side 43: DKF Info
Side 43: Akkreditering: Halvvejs
Side 44: #biomekker
Side 45: Kiropraktorernes Videnscenter
Side 46: Nyt fra din kreds
Side 46: Årsmøde 2019: Horsens, here we come

Side 49: #biomekker
Side 50: Nyt fra din kreds
Side 50: Personaleændringer i sekretariatet

Næste nummer udkommer medio juni 2019.

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (NIKKB) leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, men var i 2015 gennem en mindre relancering, hvor det blev omlagt og redaktionelt opgraderet. Det fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i vores digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Malene Laursen (account manager)
(+45) 23 63 23 74
malene.l@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk