Forside på gulv - forår 2021.png

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

I hver skoleklasse lider mindst et barn af migræne eller hovedpine. At søge hjælp hos en kiropraktor kan sandsynligvis hjælpe mange, viser banebrydende dansk
forskning.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

Forår 2021 - 26. marts

INDHOLD
Side 2: Formandens leder
Side 3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst
Side 8: Kiropraktisk manipulation af børn med hovedpine og migræne giver overraskende gode resultater
Side 14: OK21: Lille, men vigtig overenskomst
Side 17: OK21: Stærkt signal om sammenhæng
Side 18: OK21: "Kvalitetsarbejdet skal være win-win"
Side 20: OK21: Hvordan sikrer vi bedre adgang for alle?
Side 21: OK21: Hvordan kan vi modernisere ydelserne? Skal der nye til? Skal de eksisterende bare beskrives anderledes?
Side 22: OK21 Pakkeforløb fra OK21 og revision af ydelsesbeskrivelserne
Side 24: OK21: Epikrise light
Side 25: Ok21: Sådan kan du øve dig
side 26: OK21: Andre resultater
Side 28: Forandret hverdag ændrer ikke behovet for systematisk efteruddannelse
Side 30: Manuel behandling anbefales ved hjernerystelse
side 32: Billeddiagnostisk gennembrud til glæde for kiropraktorer og patienter
Side 34: Ultralyd er til at stole på
Side 36: Har du hørt? Med Greg Kawchuk
side 38: Forskning kommenteret: Evidensbaseret behandling kan give økonomisk gevinst
Side 39: Nyt fra Kiropraktorernes Videnscenter
Side 42: Mentorer skal gøde de studerendes kiropraktoridentitet
Side 44: 1 år med pandemi
Side 46: Den selskabelige side
Side 48: Ny pensionsordning med vigtige ændringer
Side 50: Kommunikativ forstærkning af et besøg hos kiropraktoren - før, under og efter
Side 52: Klinisk vejledning om spædbørn vejleder, inspirer og sætter standard
Side 55: Ny forskning på Kiroviden.dk
Side 56: #biomekker
Side 58:
Hvad sker i din kreds og region?
Næste nummer udkommer 18. juni 2021 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Kiropraktorernes Videnscenter leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, og var i 2015 gennem en mindre relancering. Magasinet fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i foreningens digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier. I 2020 fik KIROPRAKTOREN en udseendemæssig makeover og oprydning i visuelle elementer.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Mette Kronborg (senior client manager)
(+45) 40 42 55 91mette.k@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk