Forsiden vinter 2021.jpg

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Michael Christensen fra Silkeborg står nu i spidsen for de danske kiropraktorer. Kiropraktorpolitik er først og fremmest sundhedspolitik, siger han blandt andet.
Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

Vinter 2021 - 17. december

INDHOLD
Side 2: Formandens leder
Side 3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst
Side 8: Spot: "Kiropraktorpolitik er først og fremmest sundhedspolitik"
Side 12: Ny forskning på Kiroviden.dk: Hovedpine og migræne samt overvægt og rygsmerter
Side 14: Fagligt Årsmøde 2021: facts, citater fra åbningstalen holdt af Lægeformanden, billeder fra åbningen, evalueringerne.
Side 16: Fagligt Årsmøde 2021: Take That Seat - en myndighedsleder, en politiker og to forskere gav gode råd
Side 20: Fagligt Årsmøde 2021: Kiro Ted Talks
Side 22: Fagligt Årsmøde 2021: En forsamling med meget på hjerte
Side 26: Fagligt Årsmøde 2021: Kiropraktorprisen: Kæmpe indsats anerkendt
Side 27: Fagligt Årsmøde 2021: Årets kiropraktor 2021
Side 28: Fagligt Årsmøde 2021: Velkommen til nye kolleger
Side 30: Fagligt Årsmøde 2021: Selskaberne delte viden
Side 32: Fagligt Årsmøde 2021: #biomekker
Side 34: Fagligt Årsmøde 2021: DKF's specialepris: Der er socioøkonomisk ulighed i kirurgisk behandling af lumbal diskusprolaps
Side 38: Hvordan går det patienter i pakkeforløb for cervikal radikulopati?
Side 40: "Der er noget fedt ved at værne om og bakke op om den lille elite, vi har i et land, hvor breddeidrætten prioriteres"
Side 43: Personlighed påvirker effekten af maintenance care
Side 46: Næsten 3 mio. til forskning
Side 48: Nyt fra Kiropraktorernes Videnscenter
Side 49: Nyt fra efteruddannelsensenheden
Side 50: Ønsker man en fantastisk bog om problematikker i hele skulderkomplekset, så er den her!
Side 52: Hvad sker i din kreds og region?
Side 53: Det lokale anker for gode initiativer
Næste nummer udkommer medio marts 2022 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktoren.dk's Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Kiropraktorernes Videnscenter leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, og var i 2015 gennem en mindre relancering. Magasinet fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i foreningens digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier. I 2020 fik KIROPRAKTOREN en udseendemæssig makeover og oprydning i visuelle elementer.

Annoncer indrykkes hos Grafisk Rådgivning

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår eller kontakt René Bloch Frederiksen direkte:

DKF@DKF-annoncer.dk