KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Årsmødet samlede kiropraktorerne om efteruddannelse, perspektiver, opfordringer, politik, hyldest og en effektiv generalforsamling. Alt det kan du læse om i seneste nummer.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

INDHOLD NR. 4 - 13. december 2019
Side 2: Kort Nyt
Side 3: Formandens leder: Nu skal vi have ro til at være kiropraktorer
Side 4: Årsmøde: Første årsmøde med tre hele dage
Side 5: Årsmøde: Hurtig generalforsamling genvalgte bestyrelsen og rådet, og vedtog forslag med overvældende flertal
Side 11: Årsmøde: Årets kiropraktor og Årets specialepris
Side 12: Årsmøde: "I virkeligheden ser jeg jer jo mere som speciallæger i bevægeapparatet end jeg ser jer som en indgang til det danske sundhedsvæsen for borgere med symptomer for bevægeapparatet"
Side 16: Årsmøde: Vær tro mod dine værdier og få patienten på grøn bane.
Side 17: Årsmøde: "Leg med fremtidsscenarier mens det går godt"
Side 18: Årsmøde: "Ikke fordi patienter lyver. Ikke fordi vi er mistænksomme, men fordi vi skal kunne yde vores bedste for patienten."
Side 19: Årsmøde: Citatet: "Hvorfor vil I gerne fortsætte med at skade patienter og lade være med at gøre det, vi ved, der ikke skader dem, men virker?"
Side 20: Årsmøde: Brugerbetaling skaber ulighed, men ikke alene
Side 22: Årsmøde: Nye professorer skal hjælpe rypatienter bedre gennem sundhedsvæsenet
Side 24: Årsmøde: #biomekker
Side 25: Årsmøde: "Vær opsøgende, realistisk, ydmyg og respektfuld"
Side 26: Ny forskning på NIKKB.dk om implementering af fysisk aktivitet og lange vs. korte forløb for ældre
Side 28: Ph.d.: Hvornår skal den prolapsopererede patient vies øget opmærksomhed?
Side 32: Fremtidens kolleger: Faget folder sig ud
Side 35: Forskning kommenteret: Ingen effekt af antibiotika
Side 36: Hvad kan anbefales ved kroniske hovedpinesygdomme?
Side 38: Klinisk vejledning om hovedpine sætter standarden for god klinisk praksis
Side 40: Et år med GDPR
Side 42: Kvalitetsakkreditering: Ved vejs ende
Side 43: #pakkechallenge
Side 46: Den selskabelige side: To arrangementer 7. marts
Side 48: Kiropraktorernes Videncenter: pris for projekt om den positive effekt af tryghedsskabende information, e-læringskurser fra ny onlineportal tæller som systematisk efteruddannelse
Side 50: Fondsuddelinger
Side 51: Nyt om Viden
Side 52: Alle retningslinjer anbefaler ikke-kirurgi som førstevalg ved diskusprolaps
Side 53: DKF Info
Side 54: Nyt fra din kreds

Næste nummer udkommer medio marts 2020 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (NIKKB) leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, men var i 2015 gennem en mindre relancering, hvor det blev omlagt og redaktionelt opgraderet. Det fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i vores digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Malene Laursen (account manager)
(+45) 23 63 23 74
malene.l@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk