Hele bladet.jpg

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Nyt univers til borgerne skal i bund og grund vise, hvad kiropraktorerne ved og hvad de gør. Det lanceres i efteråret 2021 og sendes godt ind i danskernes bevidsthed med kampagne og magasin.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

Efterår 2021 - 17. september

INDHOLD
Side 2: Formandens leder
Side 3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst
Side 8: Spot: Nyt univers til borgerne
Side 12: Ny forskning på Kiroviden.dk
Side 14: Fagligt Årsmøde 2021 - program og guide til GF
Side 18: En formand takker af
Side 24: Forskning kommenteret: Er der sammenhæng mellem børn med rygsmerter, skærmtid og fysisk aktivitet?
Side 25: Uforløst beskæftigelsespotentiale inden for idrætskiropraktik
Side 28: Danske forskere opdaterer viden om spinalstenose i BMJ
Side 30: Nyt fra Kiropraktorernes Videnscenter
Side 31: Efteruddannelse fra Kiropraktorernes Videnscenter
Side 32: Nyt fra Selskabet: Fokusgruppe i aldring
Side 34: Hvordan kan klinikere integrere støtte til egenhåndtering i deres behandling?
Side 36: Opdatering af NKR om hofteatrose
Side 38: Hvordan går det patienter i pakkeforløb for lumbal radikulopati?
Side 40: Skræddersyet tilbud: Styrk din mentale sundhed - det smitter
Side 42: En god idé: Udbyd genoptræning gennem fritvalgsordningen
Side 44: Nyt fra KviK: Dialog på dagsordnen
Side 46: Et supplement til kiropraktorbesøget
Side 48: #biomekker: Hvordan er det at være med i mentorordningen?
Side 50: Hvad sker i din kreds og region?

Næste nummer udkommer 17. december 2021 - læs om annoncering her
Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Kiropraktorernes Videnscenter leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, og var i 2015 gennem en mindre relancering. Magasinet fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i foreningens digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier. I 2020 fik KIROPRAKTOREN en udseendemæssig makeover og oprydning i visuelle elementer.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Mette Kronborg (senior client manager)
(+45) 40 42 55 91
mette.k@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk