KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Smerter i muskler og led er nr. 1 på listen over årsager til, at folk ikke kan arbejde. Det
koster milliarder og har store konsekvenser for den enkelte. Hvad kan vi gøre ved det?

Det dykker årets første nummer af KIROPRAKTOREN ned i.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

INDHOLD - 13. marts 2020

Side 2: Formandens leder: Nedslidning er et nationalt problem
Side  3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst
Side 7: Nyheder fra DKF
Side 10: Hvordan mindsker vi sygefravær?
Side 16: Forhandlingerne skudt i gang
Side 18: Kiropraktik i Tyskland
Side 24: Faglig Kongres og ECU Convention
Side 26: Hvordan opfatter kiropraktorerne deres rygsmerter?
Side 30: Forces of spinal manipulation
Side 32: Funktionel neurologi – kejserens nye klæder?
Side 34: Perspektivet 'I bliver noget ganske særligt for rigtigt mange mennesker'
Side 35: Har du hørt? Uddrag fra NIKKB's podcast Viden Vinder
Side 36: Nyt fra NIKKB
Side 37: Ny forskning på NIKKB.dk: Om prolapsoperation og spondylartrit
Side 38: DKF's specialepris 2019 'Der mangler konsensus om udførelsen af dry needling'
Side 42:#Biomekker FNKS underskriver uddannelseserklæring
Side 44: Patientsikkerhed: Tema og case om utilsigtede hændelser
Side 48: Dansk Selskab for Kiropraktik: Aktivitet i fokusgrupperne
Side 50: Hvad sker i din kreds og region? Praksisplaner, pakkeforløb og roadshows

Næste nummer udkommer 7. juni2020 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (NIKKB) leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, men var i 2015 gennem en mindre relancering, hvor det blev omlagt og redaktionelt opgraderet. Det fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i vores digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Malene Laursen (account manager)
(+45) 23 63 23 74
malene.l@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk