Forside.jpg

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Nyt projekt om kiropraktisk behandling af kolik er det hidtil største af sin art. Det ser ud til, at jo mere barnet græder, des større sandsynlighed er der for, at behandlingen kan hjælpe.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

Sommer 2021 - 18. juni

INDHOLD
Side 2: Formandens leder
Side 3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst
Side 8: Spot: Jo mere gråd, des større sandsynlighed for effekt
Side 14: OK21 i gang
Side 16: Ny forskning på Kiroviden.dk
Side 18: Jeg glæder mig til at vise Grønland, hvad en kiropraktor er og kan
Side 20: Hvilke modaliteter kan kiropraktorer bruge ved migræne og spændingshovedpine?
Side 22: Fagligt Årsmøde - en hybrid du ikke vil misse
Side 26: Betyder det noget, hvor specifik en lændemanipulation er?
Side 32: Uddelinger fra KiropraktorFonden
Side 33: Nye ansigter i udvalgene
Side 34: Efteruddannelse fra Kiropraktorernes Videnscenter
side 35: Nyt fra selskabet: Ny formand og to nye medlemmer
Side 36: Nye vinde i ECU
Side 38: En god ide: Præsentation for almen praksis på Teams
Side 42: Nyt fra Kiropraktorernes Videnscenter
Side 43: Forskning kommenteret: Kiropraktorers rolle i professionel fodbold
Side 44: Kom i medierne
Side 46: Nyt fra KviK: Byd velkommen til medarbejderne
Side 48: GDPR - 100.000 gode grunde til at få styr på sletning
Side 52: #biomekker
Side 55: Kommunikation: 10 ting, du skal vide for at undgå konflikter
Side 56: Ny indsats vil forebygge skader i foreningsidræt
Side 58:
Hvad sker i din kreds og region?

Næste nummer udkommer medio. september 2021 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Kiropraktorernes Videnscenter leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, og var i 2015 gennem en mindre relancering. Magasinet fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i foreningens digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier. I 2020 fik KIROPRAKTOREN en udseendemæssig makeover og oprydning i visuelle elementer.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Mette Kronborg (senior client manager)
(+45) 40 42 55 91mette.k@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk