forside rektangulært.jpg

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Epidemi blev til pandemi. Landet lukkede. Kiropraktorerne er hårdt ramt, men meget forskelligt.
Det dykker årets andet nummer af KIROPRAKTOREN ned i.

Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren- find udvalgte artikler her på hjemmesiden.

INDHOLD - 4. juni 2020

Side 2: Formandens leder: De forsømte forårspatienter
Side 3: Teasere for indhold
Side 4: Siden sidst: COVID-tider
Side 7: Nyheder fra DKF
side 10: Hårdt ramt, men forskelligt - og troen på fremtiden er stor
Side 20: Ny forskning på NIKKB.dk: om ordlyden af diagnosen 'ikke-specifikke smerter' og aktivitet og risiko for rygsmerter
Side 22: Videokonsultationer: Fremtidens konsultation og et ekstra tilbud op hylden
Side 28: Ph.d.: Nu kan vi måle nakken med teknologi, der en dag kan bruges til at behandle smerter bedre - derhjemme
Side 30: Nyt fra NIKKB: "Det stiller store krav til klinikeres kompetencer at hjælpe patienter med at blive eksperten, der finder løsninger i hverdagen og sætter egne mål"
Side 34: Ph.d.: Kan al fysisk aktivitet forebygge hjertekarsygdomme? Ikke nødvendigvis den, der foregår på arbejde
Side 38: Har du styr på din hjemmeside?
Side 36: Ny serie: Hvad er markedsføring og hvordan sikrer du dig som kiropraktor saglighed?
Side 44: Forskning kommenteret: 'Hvis telemedicin skal blive en succes i rehabilitering, ser det ud til, at tilbud, der sammensættes specifikt til den enkeltes behov, virker bedst'
Side 45: Socialkiropraktik og ulighed i sundhed:'Erfaringer med den socialkiropraktiske tilgang'
Side 42: Nyt fra NIKKB
Side 50: World Spine Care "Den indstilling du går ind i en opgave med, er lig den oplevelse, du får tilbage"
Side 53: Nekrolog for Carl Th. Pedersen
Side 54: #Biomekker Emma afløser Jack og en studerende fortæller om livet som studerende i Coronatiden
Side 48: Dansk Selskab for Kiropraktik: Kolleger knoklede med vejledninger i Nyborg, men andre blev klogere på fødsler i Nyhavn
Side 49: Nye ansatte i sekretariatet
Side 50: Hvad sker i din kreds og region? Stilhed pga. COVID, praksisplaner, pakkeforløb og aflyste møder

Næste nummer udkommer 11. september 2020 - læs om annoncering her

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (NIKKB) leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, men var i 2015 gennem en mindre relancering, hvor det blev omlagt og redaktionelt opgraderet. Det fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i vores digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Malene Laursen (account manager)
(+45) 23 63 23 74
malene.l@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
henriette.h@dgmedia.dk