side 4 forside.jpg (1)

KIROPRAKTOREN

Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift udkommer 4 gange om året. Det sendes til medlemmer, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Hvor står du, når fremtiden banker på?

Faglig kongres fyldte viden og refleksion på rekordmange deltagere med provokationer og vidnedsbyrd om flotte fremskridt.
Læs det her på www.issuu.com/kiropraktoren - eller dyk ned i udvalgte artikler:

KIROPRAKTOREN nr. 4 december 2018

Side 2: Kort Nyt
Side 3: Formandens leder: Tak for en fantastisk kongres!
Side 4: Spot: Ståsteder: Grib muligheden - vi har brug for jer
Side 10: Spot: Ståsteder: Vogt dig for fladormehjernen
Side 11: Spot: Hvor står deltagerne?
Side 12: Spot: Som tovholdere kan vi skifte ståsted
Side 12: Spot: Ståsteder: Mindre forvirring. Mere fakta.
Side 14: Spot/Den selskabelige side: Hjernerystelser hos børn
Side 16: Spot: DKF årsmøde
Side 18: Spot: DKF's resultater
Side 20: Spot: Pointer fra udvalgte kurser
Side 20: DKF Info opsamling
Side 22: Verdenskongres til marts: Ikke bare en kongres, en oplevelse
Side 24: Aktuelt: "Vi kan ikke helbrede eller fjerne rygsmerter, men vi kan arbejde på, at vores behandling er så god som mulig"
Side 26: Selskabets fagdag 2019
Side 28: Ph.d.-afhandling: Har din undersøgelse prognostisk værdi?
Side 32: Aktuelt fra NIKKB: "Kiropraktikkens udfordringer er utroligt spændende"
Side 34: Årgang 2017: Fremtiden flyttede sig
Side 41: Ny forskning på NIKKB.dk
Side 42: Smertetærskelmåling til vurdering af stressniveau
Side 46: Uddelinger fra Kiropraktorfonden
Side 48: #biomekker: Kiropraktoridentitet og sammenhold
Side 49: Kiropraktorernes Videnscenter
Side 50: Nyt fra din kreds

Næste nummer udkommer medio marts 2019.

Find ældre numre af KIROPRAKTOREN

Om KIROPRAKTOREN

Kiropraktorernes fagblad kan dateres tilbage til 1924, men har skiftet navn flere gange. I dag er KIROPRAKTOREN et moderne fagblad for medlemmer og andre. Det formidler nyheder om kiropraktorernes virke og hverdag, fagpolitik og ikke mindst ny viden om sundhed og sygdom med fokus på muskler og led.

KIROPRAKTOREN sendes til medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, til kiropraktorklinikkernes venteværelser samt til samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.

Følg KIROPRAKTOREN på Twitter - på DKF's Instagram og Kiropraktorguides Facebookside kan du fra tid til anden finde artikler fra bladet.

Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen, som du skal kontakte, hvis du har ideer, ris, ros eller konkrete forslag til artikler - find kontaktinfo til højre.

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (NIKKB) leverer videnskabelige artikler til bladet.

Bladet layoutes af OTW, og distribueres af Bladkompagniet.

KIROPRAKTOREN fik sit nuværende udseende og format i 2012, men var i 2015 gennem en mindre relancering, hvor det blev omlagt og redaktionelt opgraderet. Det fik en bredere profil med flere dagsordensættende artikler og blev indlemmet i vores digitale kredsløb mellem hjemmeside og sociale medier.

Annoncer indrykkes hos DG Media

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her eller kontakt en af DG Medias medarbejdere:

Malene Laursen (account manager)
(+45) 33 70 76 79
(+45) 23 63 23 74
malene.l@dgmedia.dk

Tina Sperling (account manager)
(+45) 33 70 76 80
(+45) 21 78 55 06
tina.s@dgmedia.dk

Henriette Husted (senior coordinator)
(+45) 33 70 76 41